[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 19، شماره 1 - ( بهار 1397 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML مقایسه تیمارهای گرمایی و شیمیایی در جلوگیری از قهوه‌ای شدن و حفظ کیفیت میوه برش خورده گلابی ص. 1-12
[English Abstract] خانم الهه اکبری، خانم مهدیه غلامی
چکیده (87 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (73 دریافت)  
XML تأثیر تغذیه بر عملکرد و آفتاب‌‌سوختگی سیب (Malus × domestica Borkh.) رقم رد ‌‌دلیشز ص. 31-40
[English Abstract] فاطمه ساروقی نیا، علی خدیوی ، احمدرضا عباسی فر، علیرضا خالقی
چکیده (53 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (44 دریافت)  
XML اثرهای تنش شوری بر ویژگی‌‌های ریخت‌‌شناسی و فیزیولوژیک ورد مینیاتوری (Rosa chinensis Jacq. var. minima Rehd.) ص. 41-52
[English Abstract] زهرا شهبانی ، مرتضی خوشخوی، حسن صالحی، محسن کافی، علی اکبر کامگار حقیقی، سعید عشقی
چکیده (20 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (12 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 36 queries by YEKTAWEB 3781