[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: جلد 21، شماره 4 - ( زمستان 1399 ) ::
جلد 21 شماره 4 صفحات 0-0 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی تغییرات فیزیکی و فیتوشیمیایی بخشهای مختلف میوه نارنج (Citrus aurantium L.) در مراحل مختلف بلوغ
عسکر غنی، سلما جمالیان، سعیده محتشمی
دانشگاه جهرم
چکیده:   (189 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
واژه‌های کلیدی: اسانس، بلوغ، ترکیبات فنلی، تغییرات وزن، فلاونوئیدها، نارنج
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: گیاهان دارویی
دریافت: 1399/1/9 | پذیرش: 1399/4/14 | انتشار: 1399/9/29
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ghani A, Jamalian S, Mohtashami S. Physical and Phytochemical Variation of Different Parts of Bitter Orange Fruit (Citrus aurantium L.) During Maturity Stages. IJHST. 2020; 21 (4)
URL: http://journal.irshs.ir/article-1-437-fa.html

غنی عسکر، جمالیان سلما، محتشمی سعیده. بررسی تغییرات فیزیکی و فیتوشیمیایی بخشهای مختلف میوه نارنج (Citrus aurantium L.) در مراحل مختلف بلوغ. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1399; 21 (4)

URL: http://journal.irshs.ir/article-1-437-fa.html



جلد 21، شماره 4 - ( زمستان 1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4256