[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 21، شماره 3 - ( پاییز 1399 ) ::
جلد 21 شماره 3 صفحات 0-0 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی تیمار تلفیقی آلژینات سدیم با اسید آسکوربیک بر ماندگاری میوه‌ی توت‌فرنگی
فاطمه ناظوری، سولماز پورعزیز، سیدحسین میردهقان، مجید اسماعیلی زاده
چکیده:   (59 مشاهده)

واژه‌های کلیدی: : آنتوسیانین، پوشش خوراکی، شاخص رنگ، کیفیت پس از برداشت، فنل کل
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: فیزیولوژی پس از برداشت
دریافت: 1398/6/6 | پذیرش: 1399/4/9 | انتشار: 1399/7/13
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

nazoori F, poraziz S, mirdehghan S H, esmailizadeh M. Study on combined treatment of sodium alginate with ascorbic acid on shelf life of strawberry fruit. IJHST. 2020; 21 (3)
URL: http://journal.irshs.ir/article-1-388-fa.html

ناظوری فاطمه، پورعزیز سولماز، میردهقان سیدحسین، اسماعیلی زاده مجید. بررسی تیمار تلفیقی آلژینات سدیم با اسید آسکوربیک بر ماندگاری میوه‌ی توت‌فرنگی. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1399; 21 (3)

URL: http://journal.irshs.ir/article-1-388-fa.html



دوره 21، شماره 3 - ( پاییز 1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4227