[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 21، شماره 3 - ( پاییز 1399 ) ::
جلد 21 شماره 3 صفحات 0-0 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی کیفیت سه نوع میوه تمشک سیاه در انواع بسته‌بندی تجدید پذیر و تجدیدناپذیر
امیر علی محمدی، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی
دانشگاه علوم کشاورزی ساری
چکیده:   (216 مشاهده)


 
واژه‌های کلیدی: تمشک بهاره، تمشک تابستانه، تمشک پاییزه، ماندگاری میوه.
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: میوه کاری(میوه های ریز، معندله و سردسیری، نیمه گرمسیری، میوه‌های خشک)
دریافت: 1397/10/26 | پذیرش: 1399/1/20 | انتشار: 1399/4/24
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mohamadi A, hadadinejad M, ghasemi K. Evaluation of three blackberry fruit types in Bio-degradable and nonbio-degradable packaging types. IJHST. 2020; 21 (3)
URL: http://journal.irshs.ir/article-1-333-fa.html

محمدی امیر علی، حدادی نژاد مهدی، قاسمی کامران. بررسی کیفیت سه نوع میوه تمشک سیاه در انواع بسته‌بندی تجدید پذیر و تجدیدناپذیر. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1399; 21 (3)

URL: http://journal.irshs.ir/article-1-333-fa.html



دوره 21، شماره 3 - ( پاییز 1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4227