[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 21، شماره 3 - ( پاییز 1399 ) ::
جلد 21 شماره 3 صفحات 0-0 برگشت به فهرست نسخه ها
مقایسه توانایی بازیابی صفات فیزیولوژیک فلفل تند و فلفل دلمه‌ای پس از تنش دمای بالا
محمد معتمدی، مریم حقیقی
چکیده:   (82 مشاهده)

 
واژه‌های کلیدی: آنتی‌اکسیدان، تنش گرمایی، پراکسید هیدروژن، کلرید کلسیم، مرحله رشد
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تنش های محیطی
دریافت: 1397/10/17 | پذیرش: 1399/3/17 | انتشار: 1399/7/13
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Haghighi M. Comparison of the ability to recover physiological traits of hot peppers and sweet peppers after high temperature stress. IJHST. 2020; 21 (3)
URL: http://journal.irshs.ir/article-1-327-fa.html

معتمدی محمد، حقیقی مریم. مقایسه توانایی بازیابی صفات فیزیولوژیک فلفل تند و فلفل دلمه‌ای پس از تنش دمای بالا. مجله علوم و فنون باغبانی ایران. 1399; 21 (3)

URL: http://journal.irshs.ir/article-1-327-fa.html



دوره 21، شماره 3 - ( پاییز 1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علوم و فنون باغبانی ایران Iranian Journal of Horticultural Science and Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4227